Skip to main content

Istorijat

EB Studio je osnovan kasnih 70 – tih kao mala obućarska radnja u Novom Pazaru. Asortiman početne proizvodnje obuhvatao je samo mušku obuću, da bi se, kasnije, sa razvojem proizvodnje i prodaje, proširio i na žensku.

Razvoj

Ključna uloga u razvoju firme pripada njenom osnivaču i vlasniku, gosp. Bislimu Rebronji koji je zahvaljujući svojoj dalekosežnoj viziji, uspeo da tu malu radnju transformiše u obućarskog giganta koji prelazi granice zemalja bivše Jugoslavije, kao i Zapadne Evrope.

EB Studio je razvio jedinstven pristup inovacijama, stilu i istraživanju novih tržišta, s posebnim naglaskom na kvalitet i zadovoljstvo potrošača. Saradnjom sa vodećim dobavljačima materijala i repromaterijala iz Italije, firma osigurava proizvodnju obuće najvišeg kvaliteta.

Pogledajte:

Trend

Istraživanjem novih tržišta stvara se baza za kontinuirano kretanje u skladu sa savremenim modnim trendovima, čime se učvršćuje i potvrđuje poverenje potrošača. Svaka nova kolekcija sadrži preko 300 novih modela koji predstavljaju garanciju zadovoljenja različitih ukusa probirljivog evropskog tržišta.
Table with flowers and a cup of coffee

Proces proizvodnje

Osavremenjavanje proizvodnje je jedan od prioritera.
Planiranje uspešnog poslovanja u budućnosti neizvodljivo je bez stalnog osavremenjavanja procesa proizvodnje gde pratimo svetske trendove, pa iz godine u godinu našim potrošačima nudimo sve kvaliteniji proizvod koji može da zadovolji najizbirljivije zahteve.
A book on a table
A book on a table